PRIMA PAGINA»TRACTARI AUTO BUCURESTI - 0722 529 534
Tractari auto nonstop 0722.529.534

Tractari auto Bucuresti - 0722 529 534

SC TOTO CRIS SERV va ofera servicii de tractari auto atat in Bucuresti, cat si in tara si in strainatate.

Oferim seriozitate si servicii de cea mai buna calitate pentru transportul de autoturisme / autoutilitare, 24h din 24h, la un pret avantajos.

Compania noastra are o vasta experienta in prestarea de servicii de tractare auto si suntem dedicati sa va oferim intotdeauna calitate la cele mai bune preturi. In cadrul activitatii noastre, transportam la destinatie: autoturisme noi, second-hand sau avariate pe platforma cu o capacitate de transport 1-4 autovehicule simultan.

 

Serviciile pe care vi le oferim sunt urmatoarele:

  • Tractari cu platforma auto Bucuresti in cazul autoturismelor avariate
  • Transport autoturisme noi sau second-hand
  • Tractari utilaje diverse: tractari utilaje agricole, tractari remorca sau tractari dubite
  • Servicii de tractari rulote
  • Tractari in Bucuresti si tractari la nivel national si international

 

Va punem la dispozitie o gama completa si interesanta de servicii complete de tractari auto in Bucuresti.

Există multe considerații de siguranță pentru remorcarea în mod adecvat a unei rulote sau a unei remorci / remorci de călătorie, începând cu capacitatea de tractare a vehiculului și prin intervale de egalizare pentru legarea corectă și legală a lanțurilor de siguranță.


În 2006, s- a făcut studiul anual privind siguranța remorcabilă pentru a vedea câți oameni își trag corect încărcătura. Studiul "Probleme de tractare" a inclus răspunsuri din partea proprietarilor de remorci din întreaga țară și a constatat că, deși majoritatea proprietarilor de remorci consideră că știu ce fac atunci când vine vorba de remorcare, cei mai mulți dintre aceștia sunt lipsiti de educația corespunzătoare. Master Lock a raportat că 70% dintre proprietarii remorcilor nu știu pe deplin modul corect de a-și remorca încărcătura.


Un factor important în siguranța remorcării este greutatea cu care remorca se apasă pe cricul vehiculului de remorcare. Greutatea insuficientă a limbii poate determina remorca să se miște înainte și înapoi atunci când este remorcată. Prea multă greutate a limbii poate cauza probleme cu vehiculul de tractare.


Anumite accesorii pentru autoturismele second-hand pot îmbunătăți în mod semnificativ siguranța remorcilor. De exemplu, oglinzile de remorcare vă permit să vedeți locația roților de remorcă în raport cu o bordură când rotiți un colț, ceea ce este imposibil cu oglinzile din fabricație. Există extensii de oglinzi de remorcare și oglinzi mari, instalate permanent, care fixează oglinda exterioară. De asemenea, există oglinzi de remorcare specifice pentru autovehicule.

Cablajul cablului de remorcare


Serviciile de tractare auto profesionale din Bucuresti sunt executate in cel mai scurt timp si aduc cu ele numeroase invotatii in acest domeniu, cum ar fi cele prezentate mai jos.


Dintre numeroasele mașini echipate cu bare de remorcare, cele mai multe dintre acestea ar putea fi echipate cu dispozitive electrice de remorcare care sunt "ascunse" de mașină. Această instalație electrică este denumită în mod obișnuit "electrică By-pass". Acest sistem este utilizat pentru a proteja sistemele de iluminare ale autovehiculului împotriva eventualelor deteriorări, dacă cablarea într-o remorcă ar funcționa defectuos. Este un sistem testat în utilizare foarte largă. Sistemele de by-pass se găsesc atât în sisteme "universale" (non-vehicul-specifice), cât și în sisteme dedicate și OEM.


De la începutul anilor 2000, tehnologia vehiculelor a avansat prin introducerea sistemelor de rețea care au permis interacțiunea dintre diferite sisteme, precum și detectarea unei remorci sau a unei rulote. În unele cazuri, producătorii nu numai că au proiectat automobile pentru a detecta prezența unei remorci, ci și că au creat noi funcții îmbunătățite în cadrul sistemelor conectate la rețea. De fapt, este important ca aceste vehicule să poată "vedea" remorca sau caravana.

 

Câteva dintre aceste caracteristici noi sunt pentru siguranță și stabilitate, dar cele mai multe sunt doar lucruri convenabile, cum ar fi oprirea automată a luminii de ceață spate și a senzorilor de parcare. Principala caracteristică de siguranță nouă, care apare acum pe unele mașini, este programul de stabilizare a remorcilor, care se activează automat când o remorcă este detectată în rețea prin intermediul senzorilor dedicați.

Pentru preturile serviciilor de asistenta rutiera si preturi tractari auto Bucuresti, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0722529534.

DESPRE NOI

Tractari auto Bucuresti

SC TOTO CRIS SERV va ofera servicii de tractari auto atat in Bucuresti, cat si in tara si in strainatate.
Ne puteti contacta la numarul de telefon 07225.295.34

© Copyright TractamOrice 2024. Toate drepturile rezervate.
Realizat de DigitalDynamics